ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITEN-
KALENDER

Centrum Goirle biedt gedurende het jaar een grote verscheidenheid aan activiteiten voor jong en oud. Grootschalige events, maar ook kleinere activiteiten maken een bezoek aan Goirle zo nóg aantrekkelijker. Bezoek, beleef en bewonder het.

Fashion & Fun – 17 September 2022
Op zaterdag 17 september 2022 organiseert centrum Goirle superleuke activiteiten.
Zoals bekend, is de jaarlijkse zomermarkt van 11 september (van Stichting Karnaval Ballefruttersgat), dit jaar helaas geannuleerd.
Daarom organiseren we op zaterdag 17 september andere activiteiten: onze modeondernemers gaan met modeshows, verdeeld over deze dag, hun nieuwe collecties presenteren. De aanvangstijden maken we nog bekend via advertenties en social media.
Daarnaast wordt op deze dag volop entertainment aangeboden en maakt u kans op vele prijzen waaronder een “total make over”!

Sinterklaasintocht Goirle en Riel – 13 november
Het centrum van Goirle stroomt deze dag vol met enthousiaste kinderen die het hele jaar lief zijn geweest. En natuurlijk mogen ook de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s deze dag niet ontbreken. Zondag 13 november staat Centrum Goirle namelijk compleet in het teken van de intocht van de goedheiligman en zijn pieten. Eén groot feest waar je simpelweg bij moet zijn geweest.

Weekmarkt
Misschien geen ‘uniek’ evenement, maar wel een begrip in Goirle: de weekmarkt op het Kloosterplein. Voor iedereen die zijn producten en lekkernijen het liefst op de markt haalt. Met verschillende kramen die vlees en vis, groente en fruit, noten en zuivel verkopen. Iedere donderdag van 08.00 tot 12.00 uur.