ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITEN-
KALENDER

Centrum Goirle biedt gedurende het jaar een grote verscheidenheid aan activiteiten voor jong en oud. Grootschalige events, maar ook kleinere activiteiten maken een bezoek aan Goirle zo nóg aantrekkelijker. Bezoek, beleef en bewonder het.

Lentement – 22 mei 2022
Deze dag staat het centrum van Goirle volledig in het teken van onze voorjaarsmarkt. Compleet met livemuziek, een hobby- en boekenmarkt en heel veel kramen. Vergeet ook onze modeshows en verschillende kermisattracties niet. En met de vele terrassen bij onze horecagelegenheden wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Goed vertoeven dus, tijdens het Lentement!

Wil jij deelnemen aan de jaarmarkt. Download het inschrijfformulier dan hier. Stuur het ingevulde formulier vervolgens naar info@centrumgoirle.nl. Of lever het formulier in bij boekhandel Buitelaar (Hovel 21, 5051 NP Goirle).

Zomermarkt – 11 september 2022
De Gôolse Zomermarkt, die gehouden wordt op de Tilburgseweg, het Kloosterplein en de Hovel, biedt ook dit jaar weer veel kramen en entertainment voor zijn bezoekers. Op de Tilburgseweg en het Kloosterplein komen meer dan honderd kramen te staan voor handelaren. Particulieren verkopen tweedehands spulletjes vanaf hun kraam op de Hovel. Op de diverse podia vinden optredens plaats van artiesten, koren en bandjes.

Sinterklaasintocht Goirle en Riel – 13 november
Het centrum van Goirle stroomt deze dag vol met enthousiaste kinderen die het hele jaar lief zijn geweest. En natuurlijk mogen ook de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s deze dag niet ontbreken. Zondag 13 november staat Centrum Goirle namelijk compleet in het teken van de intocht van de goedheiligman en zijn pieten. Eén groot feest waar je simpelweg bij moet zijn geweest.

Weekmarkt
Misschien geen ‘uniek’ evenement, maar wel een begrip in Goirle: de weekmarkt op het Kloosterplein. Voor iedereen die zijn producten en lekkernijen het liefst op de markt haalt. Met verschillende kramen die vlees en vis, groente en fruit, noten en zuivel verkopen. Iedere donderdag van 08.00 tot 12.00 uur.